Utdrag från klubbtidningen, nedtecknat av Kent Lindell.

Här kommer fiskreceptet på Ceviche som jag bjöd på till julfesten

Peruansk Ceviche

350 gram fiskfilé av Öring, Regnbågslax eller lax. 
2 Citroner. 
3-4 Limefrukter eller 1 dl osötad limejuice. 
2 tsk Salt. 
1 Vitlöksklyfta.
1 Gul lök. 
1-2 krm Vitpeppar.

Skär fisken i lillfingerstora strimlor och lägg dem i en skål. 
Pressa citroner och limefrukter och häll det över. 
Rör om försiktigt och låt fisken stå 5-6 tim på kall plats. 
Häll av allt spad. 
Hacka löken fint och tillsätt tillsammans med vitpeppar. Låt stå kallt minst 15 min innan servering. 
Servera med smör och rostat bröd, gärna grahamsbröd.
Friterad sötpotatis till är också gott.