Som vanligt så var det en ganska bra uppslutning på vår familjedag, tillräckligt bra för att vi skulle boka en ny dag till hösten.

Grillen tändes och ganska snart så hade de flesta fyllt grillgallret med allehanda godsaker.För en gångs skull så kommer fisket i andra hand, det märktes inte minst eftersom alla hade valt sovmorgon.

 

mat

Djup koncentration när grabbarna lagar mat åt familjen.

Efter lunch så var det dags för sällskapets damer att känna på fisk. Kenneth lyckades dra på en grann fisk som han lät Ann drilla, hon var lite ovan i början men det gick galant till slut. Sakta men säkert så droppade deltagarna in, alla verkade ha med egen bil och när undertecknad kom till parkeringen så var den nästan fullbelagd.

jeppson

Familjen Jeppsson i grilltagen

ola

Ola i sin favoritposition, med en muddler i tafsändan.

Fisket var ganska bra och dom flesta hade kontakt medfisk innan lunch. Vid 12 tiden så bröt vi fisket för att koncentrera oss på livets nödvändigheter. Den mest minnesvärda händelsen var när Dans dotter hade gått ut på egen hand när alla andra satt och käkade som bäst. Plötsligt så hördes ett försynt HJÄLP och ingen verkade förstå var det kom ifrån, allra minst Dan. Jag fick väcka hans uppmärksamhet innan han började springa mot ön, där dottern drillade en helt egenkrokad båge. Tyvärr var det för sent och fisken lossnade. Vi kommer att ha en ny familjedag, Söndagen den 19Augusti. Ni som inte var med i höstas, tag tillfället i akt och visa familjen att fiske inte bara handlar om fiske.

Vid tangenterna, Jan Melin

tord

Tord har sparat på en hyfsad Regnbåge..