Sensommarfesten kom av sig främst av två anledningar, vi kom igång alldeles för sent och när vi väl försökte sitta ute så var vi hårt attackerade av mygg, det var den småvuxna ettriga sorten som sticker direkt. Det var mycket skönare att sitta inne och vänta med grillningen till dagen efter.

 

Dom flesta klarade av omställningen från grillning till chips, Thomas Stridsberg var dock tvungen att steka sina korvar. Det blev en trevlig kväll med whiskyprovning och mycket snack.

 

Morgonen efter anlände resten av Cela-folket och det var dagsatt fiska. Fisket var väl ganska ordinärt och dom flesta fick någon fisk innan lunch.

Malte Åström hade dammat avsina gamla flugfiskegrejjor och anslöt på förmiddagen. Dan och Malte har ju ett förflutet som elev/lärare och även senare som lärare kollegor så dom hade en hel del att snacka om.

grill

Grillmästare Thomas håller på och förbereder lunchen.

Jag hade förberett marinerat kött, och specialgjord potatissallad till lunchen. Thomas S familj anslöt och vi hade en ovanligt lång lunchpaus.

Det var en härlig fiskedag och dom flesta hade kontakt med fisk. Malte hade ett avtalat möte och var den första att lämna, framåt 4-tiden så var jag som vanligt siste man från klubben.

I september så är det dags för nästa familjefiskedag. Barn fiskar tillsammans med vuxen och om vi får för många fiskande så delar dom på samma spö.

Anmäl dig och din familj snarast, det blir en fin dag vid vattnet.

anders

Anders Johansson i full action.